Länk till Facebook
Länk till Instagram

Om skolan

Mer än 50 års erfarenhet samlat på Norrköpings modernaste och mest kompletta yrkesgymnasium!

2019 flyttade Ebersteinska gymnasiets yrkesprogram till nya Bråvallagymnasiet! På våra nästan 29 000 kvadratmeter undervisningsyta har vi samlat det absolut bredaste utbudet av yrkesprogram och inriktningar i Norrköping. Våra lärare har lång erfarenhet i undervisning inom sitt yrke, vi har ett etablerat samarbete med våra lokala företag och våra inriktningar är branschrekomenderade.

Under Ditt första år som elev på Bråvalla provar du alla inriktningar som erbjuds på respektive program, det gör att du är väl förberedd till ditt inriktningsval inför år 2.

 

APL - ArbetsPlatsförlagt Lärande

APL, eller praktik som det också kallas, är en viktig del av utbildningen. Alla våra program har egna APL-samordnare som säkerställer att Du får en praktik med kvalitet. Under år 3 finns även möjlighet till utlandspraktik genom vårt samarbete inom Erasmus-projektet.


Som elev på våra yrkesprogram har Du möjlighet att läsa in grundläggande behörighet för vidare studier på högskolan.

Hos oss får Du en yrkesexamen och en riktigt bra möjlighet till framtida anställning. Alla våra inriktningar är framtagna i nära samarbete med lokala företag och branscher.
Elever som gått våra utbildningar är mycket efterfrågade hos företagen och nästan alla våra elever får jobb direkt efter skolan!
Om du vill så har Du även möjlighet att plugga vidare på yrkeshögskola efter Din examen.


Vi erbjuder fem nationella yrkesprogram: Bygg och anläggning, El och energi, Fordon och transport, Industriteknik samt VVS och fastighet.

Utöver nationella yrkesprogram erbjuder vi även Introduktionsprogram i form av yrkesintroduktion, en utbildning som skapar motivation då du kombinerar yrkesämnen med kärnämnen. Läs mer om Bråvallagymnasiets utbud här

Välkommen att bli en del av Bråvallagymnasiet Du också!