Länk till Facebook
Länk till Instagram

Om skolan

Gymnasieutbildningen är en milstolpe.

Hur väljer man rätt?

 

Frågar du oss så säger vi att tryggheten är en viktig del av ett bra val. Tryggheten i att veta att man får en utbildning med kvalitet. På Bråvallagymnasiet finns elever som valt att utveckla sina talanger och intressen till ett yrke och ha roligt under tiden. Vi är ett nytt och modernt gymnasium för dig som är intresserad av teknik, innovation, praktisk problemlösning och internationella utbyten. Hos oss får du en yrkesexamen och en bra grund att stå på.

Vi erbjuder fem nationella yrkesprogram: Bygg och anläggning, El och energi, Fordon och transport, Industriteknik samt VVS och fastighet. Läs mer om våra utbildningar.

Utöver nationella yrkesprogram erbjuder vi även Introduktionsprogram både som individuellt alternativ och yrkesintroduktion. Läs mer om Introduktionsprogrammet.

Företag i regionen vill gärna samarbeta med oss och det gör att vi kan erbjuda goda möjligheter till praktik. Elever som gått våra utbildningar är efterfrågade hos företagen och nästan alla våra elever får jobb direkt efter skolan. Om du vill så har du även möjlighet att plugga vidare på yrkeshögskola efter din examen.

Välkommen att bli en del av Bråvallagymnasiet du också!