En ung tjej målar en vägg.

Validering

Vi erbjuder kurser som validerar och certifierar kompetensnivåer inom flera områden.

Vi erbjuder validering inom

Vi är ett testcenter för CNC teknik. Vårt avtal med Skärteknikcentrum innebär att företag, yrkesverksamma eller studerande kan genomföra de teoretiska och praktiska prov som behövs för att validera och certifiera efterfrågad kompetensnivå.

Läs mer om Skärteknikcentrum

Industritekniska programmet på Bråvalla är certifierat av IIW (International Institute of Welding). Det innebär att vi uppfyller höga krav på lärare, svetsutrustning och kvalitets ¬ system. Vi är godkända att utbilda och validera internationella svetsare, IW.

Läs mer om IIW

Vi är branschgodkänd testcenter med utbildade och behöriga testledare för validering inom Industriteknik Bas. Industriteknik Bas är en branschgemensam modell för validering av den kompetens som är generell och grundläggande för arbete inom industriell produktion.

Läs mer om Industriteknik

Grönt certifikat säkerställer grundförståelsen för CNC-teknik och en yrkeskompetens för att självständigt kunna arbeta med gott omdöme och använda maskiner, verktyg och utrustning på ett säkert sätt samt producera enligt gällande kvalitets- och produktivitetskrav. CNC Teknik 2017 - Grön nivå" vänder sig till dig som vill kunna bevisa din CNC kompetens med ett certifikat.

Läs mer om CNC Teknik 2017

Måleribranschens Yrkesnämnd (MYN) har tagit fram en nationell valideringsmodell som ska leda till att de personer som valideras, yrkesvärderas på ett systematiskt och rättvist sätt samt blir efterfrågade på måleriföretagen. Vi är branschgodkänd valideringscenter för måleri.

Läs mer om Måleribranschens Yrkesnämnd

Kontakt

Lejla Gros, projektledare

lejla.gros@norrkoping.se

072-254 37 69